mth_vr_Hotel Habitaciones_View 03_a02.jpg

PINAMAR

VILLA ROBLES
INTO THE FOREST


B Y M E T H A N O I A
A R C H . D E S I G N + S T I L L S + I N T E R I O R
+ B R A N D I N G

 
descarga.png
 
 

A stream of pixels spreading
among the forest

Winner of the 2017 Architizer A+Awards, this project consists in a unique design of residences with a pixel-shape pattern that are piled up irregularly. This conception of bedrooms as detached units makes the structure adaptable to the morphology of its immediate surroundings. In addition, each residence is built with large windows that invite guests to experience the beauty of the landscape from inside the bedroom.

 
 
mth_vr_Hotel Habitaciones_View 04_a05.jpg
mth_vr_Hotel Habitaciones_View 06_a03.jpg
mth_vr_Hotel Habitaciones_View 01_a04.jpg
 
mth_vr_Hotel Habitaciones_View 02_a04.jpg
mth_vr_Hotel Habitaciones_View 02_a03.jpg
villa roble planta baja nueva-01.jpg
mth_vr_Hotel Habitaciones_View 01_a01.jpg
mth_vr_Hotel Habitaciones_View 02_a04.jpg